Sessies enzo

Persoonlijke sessies:

In een sessie luister ik naar jouw vraag. Die kan gaan over een fysieke, emotionele of mentale klacht, of allemaal. We kijken altijd eerst wanneer dit is begonnen en vooral wat het met jou doet. Elke klacht vertelt een verhaal. Jouw verhaal, het verhaal van je ouders en wellicht nog van de generaties daarvoor. Ik leg je uit hoe dit zit, hoe de biologie werkt (Germaanse Geneeskunde) en waarom jouw lijf zo reageert zoals ie reageert. Je bouwt stress op om in leven te blijven door de beste strategie te kiezen! Dit kan betekenen dat jij of je kind bepaald gedrag hebt ontwikkeld die voor die stress het beste werkt. Je lichaam gaat je enorm helpen en als er meer rust is of het verhaal begrepen is ga je de stress afbouwen. Dat stress afbouwen voel je; je lichaam kan moeheid creëren, ziek voelen, pijn geven, etc. Je gaat dus in herstel, want je stress bouwt af. We hebben geleerd dat er dan iets mis is met ons of onze kinderen. Niets is minder waar. Ik laat je graag zien waarom het juist biologisch zinvol is wat er gebeurt en ga graag met je op zoek naar het verhaal. Ik merk dat ik zelf zoveel meer rust heb sinds ik dit begrijp. Dit draag ik graag mee uit.

Omdat we in patronen leven en je die veelal kan doorbreken als je daar inzicht in krijgt, kijken we ook naar je persoonlijke tijdlijn, je levensblauwdruk en familiestamboom. Dit doen we op papier, bij mij of bij jou thuis. Soms kijk ik naar je overlevingsreflexen vanuit MNRI Masgutova Neuro Sensomotorische reflex Integratie. Steeds als we iets meemaken reageert ons lichaam daar op met haar reflexen. Die kort onderzoeken kan helpend zijn jouw verhaal helder te krijgen. Soms geef ik je dan oefeningen mee die je thuis kan doen. Het kan ook zijn dat ik voorstel je een MNRI reflex behandeling te geven op de massagetafel. Je lichaam vertelt immers een verhaal. Overlevingsreflexen kunnen ooit in je lichaam aan gegaan zijn om je te helpen met de situatie om te gaan (al tijdens te zwangerschap kan dit) en wellicht heeft je lichaam die niet meer nodig en mogen ze naar de achtergrond gaan. Samen kunnen we hier naar kijken.

Partnersessies:

Onze partners zijn vaak onze grootste acteurs. Zij leggen pijn bloot die er lang zat vanuit onze levensblauwdruk en familiestamboom. De frustratie, pijn, verdriet; het zit allemaal al in jou en wordt aangetikt door je partner. Vaak weten we dat ergens wel, maar hoe dit toch te doorbreken en echt weer met jezelf en elkaar in verbinding te komen? Het is heel helend om als stel een aantal sessies te komen doen. We hebben 3 sessies samen met zijn drieën en 2 apart alleen met mij. Hierin kijken we naar de biologie vanuit de 5 biologische natuurwetten (Germaanse geneeskunde), naar de persoonlijke tijdlijn, levensblauwdruk en familiestamboom. Samen kijken naar je patronen en hoe die effect hebben op elkaar, onderzoeken welke gezamenlijke thema’s er spelen vanuit welke pijn. Je ervaart hoe dit te verbinden, versmelten en los te laten zodat er zoveel meer ruimte en een hernieuwde kijk naar jezelf en elkaar komt. Je leert ook hoe dit praktisch toe te passen bij jezelf én elkaar. Ook kinderen hebben hier erg veel aan als je als ouders deze patronen onderzoekt. Alles wat je zelf al aanpakt is direct waardevol voor je kind.

Losse sessie: 1,5 uur 95,- 2 uur 120,-

Partnertraject: 5 sessies van 2 uur: 575 ,-

Hierbij inbegrepen is tussendoor whats-app contact of/en een keer bellen. Je leert namelijk vooral dit werk toe te passen in je dagelijkse praktijk. Dit gaat een way of life worden. Inzichten, spontane vragen, pijnpunten of andere hartzaken ontstaan natuurlijk thuis, om de sessies heen. En dan is even contact wel zo fijn en leerzaam.

Groepen

Hoe interessant, fijn en leerzaam om met een groep een ontmoeting te regelen. Alle bovenstaande zaken komen aan bod in een lezing/workshop. Hier hebben we dan even contact over, over wat het beste past. Er zijn verschillende mogelijkheden en meer en meer mogelijkheden dienen zich aan. Een lezing, interactieve lezing, sessies in een kleine groep, een volle dag of zelfs 4dagen, het kan allemaal. Zie voor de inhoud het kopje lezingen en trainingen.

En heb je zelf een briljant idee? Wil je een training of lezing op maat of afgestemd op jouw doelgroep? Neem contact met me op. Doen!